À la carte meny
För sällskap 1-8 personer och drop-in..
För större sällskap rekommenderar vi vår Prästen middag eller vår Pizzabjudning.
Vår köksmästare Linus kombinerar lika delar av det traditionella med det nyskapande. Välkända råvaror tillagade på oväntat vis, eller vice versa. Ingredienserna på tallrikarna med blommor och guldkant är till stor del närproducerade och i möjligaste mån ekologiska.
SNACKS
Ostron naturella med picklade lök & svartpeppar - 45 kr/st
Parmesan gratinerade ostron - 55 kr/st
Saltrostade mandlar - 55 kr
Nocellara oliver från Sicilien - 55 kr
Fläsk krokett - 65 kr / st
Svampkrokett - 50 kr / st
MINDRE
Havskräftor bakade i vedugn med brynt smör -
65 kr/st, alt 4 st 225 kr
Ostar & marmelad - 150 kr
Lokal lufttorkad chark - 140 kr
Bakad jordärtskocka, getfärskost, äpple & shiitake - 140 kr
Hackad råbiff, getfärskost, krispig potatis & picklade betor från Ekobacken - 175 kr
Bakad röding, rotselleri remoulad, syltade morötter från Ekobacken & brynt smör vinägrett - 170 kr
Bröd från vedugnen, med vitlöks smör &
Sardeller - 110 kr
Boquerones - 110 kr
STÖRRE
Gnocchi, rapsskott, äggula & lökar - 210 kr
Lamm, palsternackspuré, sotad rödbeta & rödvinssky - 285 kr
Vedugnspizza
1. Tomatsås, mozzarella, parmesan, olivolja & basilika - 145 kr
2. Créme fraiche, mortadella från Åkes, mozzarella, pistagenötter & chili - 195 kr
3. Tomatsås, mozzarella, rökt vildsvin från Åkes, färsk tomat & ramslök - 210 kr
4. Créme fraiche, svensk lagrad ost, rabarber, Hybyblå & valnötter - 185 kr
5. Créme fraiche, svensk lagrad ost, svarta oliver & soltorkade tomater - 175 kr
SÖTT
Chokladtårta med vispad grädde - 75 kr
Yoghurt parfait, havrecrumble, rabarber & oxalis - 95 kr